Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Advent a Moldva folyó partján - Karlovy Vary kitérővel ***

Csehország, Prága, Prága
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-01-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-01-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
89900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. nap: 2024.11.29

Indulás Budapestről reggel 05.00 órakor. A délutáni órákban érkezünk Prágába,aholEurópa talán legszebb barokk belvárosának nevezetességeit keressük fel.Séta az óvárosi részben, majd szállásra megyünk.

2. nap: 2024.11.30.

Reggeli után utazás Karlovy Varyba.A fürdőváros német neve Karlsbad. A várost az alapító IV. Károly német-római császárról nevezték el. Európa első gyógyhelye lett, VIII . századtól híres európai fürdőhely.  Séta a Monarchia korát idéző fürdővárosban (Kolonád, fürdők, pravoszláv templom, Nagy Péter háza, stb). A Becherovka gyógynövénylikőrt is itt gyártják megtekintjük Becherovka Múzeumot. Utána visszaindulunk Prágába.Séta az óvárosi részben, majd szállásra megyünk. Délután visszatérünk Prágába és méltán híres Arany Prágát fedezzük fel: azUNESCO világörökség részét képző Hradzsin Várnegyed (F) nézzük meg, majd leereszkedünk a monumentális Szent Miklós templomhoz.

3. nap: 2024.12.01.

Reggeli után a hazafelé vezető úton megállunk Karlovy Varyban. A hangulatos Óvárosban teszünk egy kellemes sétát és felkeressük a várat is. Hazaindulás előtt lehetőség nyílik szabadon is bejárni a városkát. A késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A Marie-Luisa csendes helyen, Prága egyik csendes lakónegyedében található, mindössze 15 perces autóútra a történelmi városközponttól. A szálloda ingyenes Wi-Fi-t, ingyenes parkolást és angol reggelit kínál. Minden szoba műholdas TV-vel, fürdőszobával és ülősarokkal rendelkezik. A tágas lakosztályokban hűtőszekrény és kanapé is található. A Marie-Luisa vendégei a wellnessrészlegben lazíthatnak, ahol szauna, pezsgőfürdő és szabadtéri úszómedence, valamint nagy kert várja a vendégeket.

Az ár nem tartalmazza

  • Parkolás + IFA+behajtás+egyéb járulékos költségek +belépőjegy a Hradzsin Várnegyedbe: Szent. Vitus Katedrális, a Királyi Palota, a Szent. György Bazilika és az Arany utcácska:1400 CZK
  • Utasbiztosítás: 3 nap: gyerek: 1.380 Ft/fő, felnőtt: 2.760 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás: 2%

Az ár tartalmazza

  • autóbuszközlekedés költségei,
  • 2 éjszaka szállás Prága környéki szállodában 2 fő együttes elhelyezésével,
  • reggelivel,
  • idegenvezető költségei

Hasonló ajánlatok