Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Wellness szilveszter a Bledi és Wörthi-tónál

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Bledi-tó
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-02-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyazható)
Időtartam: 3 éj
Ár:
189800.00 Ft/fő félpanzióval és ünnepi vacsorával
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-02-ig
Szobatípus: Társítható szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
189800.00 Ft/fő félpanzióval és ünnepi vacsorával
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-02-ig
Szobatípus: 1 ágyas
Időtartam: 3 éj
Ár:
239700.00 Ft/fő félpanzióval és ünnepi vacsorával
Ajánlatkérés
Leírás

Szilveszterkor is csodálatos, mesebeli helyekre hívjuk Önöket : Európa zöld szívéhez, a Júlia Alpok legszebb tájaihoz: a Bledi és Wörthi-tó, pompás, ünnepi díszben tündöklő osztrák és szlovén városok, mint: Graz, Velden, Villach, Ljubljana, melyek valóban varázslatos látványt nyújtanak! Kranjska Gora egy csodás gyémánt az Alpok szívében. Ha kellemes szállodában medencékkel, pompás programok mellett szeretné ünnepelni az új évet, jöjjön velünk! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Kranjska Gora közelében, az Alpok szívében található - Hotel Spik 3*: 2 ágyas (pótágyazható 1 vagy 2 pótágy), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, széf. Egyágyas szoba: 1 ágy, felszerelése azonos. A szálloda fedett medencéje (250nm) díjmentesen használható. A szauna komplexum és más SPA szolgáltatások térítés ellenében vehetőek igénybe. 

Ellátás: 3 svédasztalos reggeli, felár ellenében 3 svédasztalos vacsora, szilveszter napján ünnepi vacsora. Vacsorához minden ital térítés ellenében rendelhető. 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (BOK Sportcsarnok), Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont:
2024. december 30 - 2025.január 02. 

PROGRAM: 

1. nap: Graz, Velden am Wörther-see
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban megállunk Graz városban. Az évszázados műemlékeket és merész kortárs építészetet ötvöző Graz számos rangos díjjal büszkélkedhet. Idegenvezetőnkkel megtekintjük az óváros nevezetességeit, majd szabad program keretében, mindenki megkeresheti a számára legvonzóbb vásár színhelyét. Tovább utazunk Karithia legszebb tavához, és az adventi időszakban bűbájos ruhába bújt, élénk adventi vásárral rendelkező Veldenbe, a Wörthi-tó partján. Vacsora időre érkezünk a szállodába, szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Jasna-tó, Villach, Kranjska Gora - Alpesi mesebeli falu
Ízletes reggeli után egy fantasztikus fakultatív kirándulásra hívjuk igazi alpesi helyekre, itt az olasz- osztrák - szlovén határ találkozásánál. Alpok kopár, vagy éppen havas csúcsai fenséges látványt nyújtanak. Körbejárjuk a kis Jasna-tavat, mely a mesés színeiről és tükrözédéséről híres. Rövid buszozással Villachba, egy csodás kis osztrák városba érünk. Városnézést követően ismerkedés a vásárral. Az év utolsó napját a Kranjska Gora kis településén fejezünk be, mely ebben az időszakban igazi karácsonyi mesevárossá változik. A kis házak csodás kivilágítást kapnak, forralt bor és fahéj illata keveredik a levegőben! Legyünk mi is újból gyerekek ezen a varázslatos helyen! Visszaérkezve készülődhetünk az  ünnepi vacsorához! Részvételi díj: 15 Eur/fő.

Ünnepi vacsora a szállodában 22.00 óráig tart, utána átköltözünk a bár melletti terembe, ahol kellemes társalgásban éjfél táján koccintuk az új évre! Akik nagyobb pörgésre vágynak, a  szálloda által szervezett busszokal bemehetnek a Kranjska Gora mesebeli faluba, és ott részt vehetnek a szabadtéri programokon és koncerteken sok vidám arc között! Forró hangulat a hűvős éjszakában! 

3. nap: wellnes, Bledi-tó, Radovljica 
Az év első napján nem sietünk! Délelőtti órákat tölthetjük a medencékben, vagy sétálhat a csodás természetben a szálloda környékén. Délutáni órákban a Bledi-tóval ismerkedünk! Itt mindenki kedve szerint megismerkedhet a tó szépségével és megkóstolhatja a messzi földön híres bledi krémest, hogy édes legyen az előttünk álló év! A kicsi, bájos Radovljica települést is meglátogatjuk, majd vacsora időre visszatérünk a szállodába! 

4. nap: Kranj, Ljubljana
Ízletes reggeli után elbúcsúzunk a szállodánktól és a szlovén Alpok fővárosába látogatunk, Kranj-ba. Rövid séta közben ismerkedünk meg ezzel a kicsi, középkori várossal, ahol Szlovénia legnagyobb költője is született, France Preseren. Hamarosan Szlovénia fővárosába, Ljubljana-ba érkezünk, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók bűvöletében, a Ljubljanica folyó partján. Varázslatos élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

Wellness szilveszter a Bledi és Wörthi-tónál 4 nap/ 3 éj 2024 / 2025.  
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 2024.12.30-01.02.
Felnőtt  159 900 Ft (410 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)
Egyágyas felár 49 900 Ft (130 Eur)
12. évig 3. ágyon  149 900 Ft (385 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 20 EUR/fő.

3 vacsora: 2 svédasztalos és szilveszteri ünnepivacsora: 29.900 Ft/fő (80 Eur/fő). Az út csak félpanzióval foglalható!

Audio guide: 2 400 Ft/fő (6Eur)

Fakultatív program (min 35 fő esetén):
Jasna-tó, Villach, Kranjska Gora - Alpesi mesebeli falu: 15 Eur/ fő 

Belépők a helyszínen: kb 40 Eur nem kötelező (különböző templomok, Bledi vár, vagy a pletna belépői,melyek szabadidőben, igény szerint látogathatóak).

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 


A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást étkezéssel, programokat, magyar idegenvezetőt. 
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

BBP mellett célszerű az EU egészségügyi kártyát is kiváltani és az utazásra magukkal vinni!

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Hasonló ajánlatok